Samuel Becket är ett bekant namn för alla inom teatervärlden och för de som är intresserade av litteratur, och det kanske mest kända verket av denna bekanta, irländske författare är I väntan på Godot. Becket föddes på Irland (år 1906) med dog i Paris (år 1989) och I väntan på Godot är ursprungligen skriven på franska och inte engelska. Dess originaltitel är En attendant Godot.

800px-Samuel_Beckett,_Pic,_1Becket var en absurdistisk författare, och det märks inte minst i denna pjäs, där två män, Vladimir och Estragon, sitter och väntar på en tredje man vid namn Godot. Förutom detta händer just inget i pjäsen, och Godot anländer aldrig. Istället är behållningen i pjäsen hur de två karaktärerna interagerar, smågrälar och diskuterar medan de väntar.

Om du är en manusförfattare som drömmer om att dina pjäser en gång ska räknas till andra klassiker som I väntan på Godot, jobbar du sannolikt hårt på ditt nuvarande projekt. Det kan då vara skönt att slippa bekymra dig om praktiska ting som matlagning och städning i så stor utsträckning som möjligt. I alla fall det sistnämnda kan lösa sig om du anlitar en firma som hjälper till med städning på Qleano.se. Då kan du istället ge skrivandet din fulla uppmärksamhet.