När halloween nalkas är det många teatrar som sätter upp föreställningar med temat halloween. Men för att föreställningen ska bli lyckad krävs rätt rekvisita, dekorationer och kostymer. Oavsett om det är en teater för och av barn eller en mer professionell sådan, behöver teaterföreställningen rätt utrustning.

Hitta prylarna här

Oavsett vilken teaterföreställning det rör sig om med temat halloween, lär du garanterat hitta det du söker när det kommer till just läskig halloweendekoration hos Partykungen. Deras enorma utbud av halloweendekoration gör det lätt att skräddarsy beställningen efter behov. De har även ett stort utbud av rörlig dekoration som kan passa extra bra på en teater för att skapa bättre upplevelse för åskådarna. Utöver det har de så klart standardutrustning såsom spindelnät och pumpor.

Skapa egen rekvisita

Det går även att skapa din egen rekvisita om du föredrar det. I vissa fall kan det både vara roligare och billigare att göra det. Spindelnät kan du exempelvis skapa med hjälp av vanligt garnnystan som du hänger upp på ett sätt som ser ut som ett spindelnät och en spindel kan du skapa med hjälp av piprensare och frigolitkulor. Bara fantasin sätter gränser och behöver du inspiration kan du hämta det hos Partykungen.se.