Teater är något som kan kosta mycket eller lite pengar. Du som har litet sparkapital kan börja smått och bygga en teaterscen i trädgården. Det är perfekt för grillkvällar och andra fester, och kan användas lika väl av vuxna som av barn. Så klart kan den även användas för andra saker än för teater. Det blir helt enkelt en mångsidig plats för olika typer av underhållning!

Även en liten scen hemma kostar dock lite pengar. Såvida du inte råkar ha en samling brädor, spik och verktyg hemma behöver du göra någon form av investering. Har du gått i tankar att sälja tandguld är det ett perfekt tillfälle att göra det när du har något kul att investera i. Diamantbrev erbjuder enkla, diskreta och prisvärda sätt att skicka in ditt tandguld (och annan typ av guld) för värdering. Du kan utan problem neka deras erbjudande och få ditt tandguld tillbakaskickat om du inte är nöjd.

Bygg ungefär som en altan

Det finns massor av sätt att bygga en scen gjord för teater. Ett enkelt sätt att börja om du inte har erfarenhet, är att helt enkelt följa en guide för altanbygge. Principen är densamma och du kan tänka att du faktiskt lär dig något värdefullt på vägen.